Het Kantoor

Mr. Eugene Hermsen (1974) is na zijn afstuderen in 1998 beëdigd als advocaat in Tilburg. Daarna is hij werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor in Veldhoven en Eindhoven. Inmiddels heeft Eugene ruim 23 jaar ervaring als praktiserend advocaat. Eugene is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en arbeidsrecht en adviseert tal van ondernemers, zowel nationaal als internationaal. Eugene gaat de juridische strijd niet uit de weg en procedeert dan ook regelmatig bij de rechtbank en het gerechtshof. Daadkracht en passie zijn de sleutelwoorden voor zijn succes.

Vanwege zijn kennis van de Duitse taal en het Duitse recht beschikt Eugene over goede contacten in Duitstalig Europa. Regelmatig worden Duitse bedrijven begeleid, die voornemens zijn transacties te doen in Nederland.

Voor zijn klanten gaat Eugene tot het uiterste. Het te behalen resultaat voor de klant staat altijd centraal.

Rechtsvorm

Hermsen Advocatuur is een advocatenkantoor dat wordt geëxploiteerd in de vorm van een eenmanszaak. Mr. E. Hermsen is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Eugene Hermsen van Hermsen Advocatuur

Eugene Hermsen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de rechtsgebieden arbeidsrecht en ondernemingsrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht de advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Bij arbeidsongeschiktheid dan wel andere langdurige verhindering om werkzaamheden te verrichten wordt de advocatenpraktijk waargenomen door mr. P.A. Schippers, advocaat te 's-Hertogenbosch.